Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

 

 

Magazinul nostru nu impune o limita  de comanda minima sau maxima. Pentru o mai buna colaborare cumparator – vanzator si o navigatie placuta pe site-ul nostru, va rugam sa respectati termeni si conditiile Ave Motors.

 

Comenzi

 

Toate comenzile efectuate  pe avemotors.ro  sunt posibile prin  metodele  prezentate pe site.  In cazul in care cumparatorul are nevoie de ajutor pentru efectuarea / indentificarea pieselor puteti accesa pagina “Cum cumpar” sau solicita informatii la numerele de telefon disponibile pe site  de la  “Contact”

 

Transport / Ridicare colet

Cumparatorul poate sa isi aleaga ridicarea direct de la sediu ( unde nu se percepe nici o taxa ) sau prin metodele prezentate pe site. Pentru clientii din Pitesti se poate efectua transportul la dvs in mod gratuit in cazuri  de urgenta.

 

Factura / Bon

 

Va rugam sa pastrati bonul pana la iesirea din sediu. Toate comenzile trimise in tara vor fi insotite de factura / bon curier. In caz de retur va rugam sa  le pastrati pentru a fi acceptate ca retur.           

 

    Securitate

 

 Ave Motors va asigura discretia si securitatae  datelor dvs 100% . Fie  ca este vorba de datele  contului dvs. sau  datele din formularele de pe site sau orice alt mesaj  primit in mod privat, va garantam  navigarea pe site-ul nostru in maxima siguranta .

 

Informatii

 

Pentru orice alte informatii despre piese , sugestii  sau reclamatii va putem sta la dispozitie la adresa office@avemotors.ro 

 

Cu drag,

Echipa Ave Motors !

 

 

 

 

 

Inchide